Holocaust

Holocaust

Anotace: poselství pro další generace...

Ty vagóny, s námi, do pekla pece uhání,

pláčou pod tíhou nesmazatelné viny.
Cestou, na které plno je lidské bídy,
pro bezlidskost – nevyčítá hrůzné činy.
                 

Naši planetu zabíjí nenávist, zlo, co je vyostřeno,

člověku přece právo na život nemůže být odepřeno.
Ale my, už nevěříme v naději, brzy proměníme se v prach,
s námi i nevinné děti, to společnosti je krach.
 
A tohle je svět- zrůdy nadřazené, sobecké?!
Co v té hlavě mají, když smrt naše hřeje je?
Už nebudeme ani číslem, nebudeme trpět žízní, hlady,
a můžeme jen doufat v to, že Bůh bude pronásledovat naše vrahy.
 
Další generace vezměte si z toho poselství,
vždyť nadřazenost nic dobrého nevěstí.
Ty pravé hodnoty a skutečné věci,
záleží jen a jen na Vás-tak spojte se přeci...


Autor Ivýs, 08.12.2013
Přečteno 842x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovo bezlidskost bych asi napsal dohromady. Jo, tohle je temná stránka lidstva, je to výstražný výsledek z toho, co s lidmi udělá mít moc.

08.12.2013 20:30:30 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí