Prostituce

Prostituce

Anotace: Inspirací mi byla kniha Jedenáct minut (Paulo Coelho)

Prostituce, ta laciná děvka,
nemá Jméno, 
nebo ji nikdo jen neoslovuje, 
ve styku s ní je lepší nesetrvávat,
utíkat pryč… protože pak už…
pozdě je na návrat… 

Prostituce, ta laciná děvka,
nezná Lásku,
nic neříkají jí ta slova, 
„Miluji tě, mám tě ráda.“,
den co den nosí svou masku,
nesoucítí s ženami, neprohrává sázku….

Prostituce, ta laciná děvka,
sní Prospěch - 
na úkor nejněžnějších krásek, 
jejichž oči smály se, do doby než poznali tu, 
z které chladno po těle… po duši…
naskočí zimnice…

sex bez lásky je trestuhodný– 
/ztráta iluzí pak bolí nejvíce…/


prostituce

Autor Ivýs, 09.12.2013
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Truckle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadlo tě někdy, že tam, kde začíná prostituce, končí pokrytectví?

09.12.2013 21:58:28 | Nikotin

tys neviděla pretty women, nebo co? :)
:D

09.12.2013 20:26:55 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí