Zapomnění

Zapomnění

Anotace: (Ne)zapomínat...

Jak lehké je zapomenout,
na milého člověka co měl tě rád.

Teď lusknutím prstu je všechno pryč,
jen lítostí a smutkem křič.
Už dál s tebou nemohu jít,
tak zapomeň a nech to být.

Vkládal jsem naděje do nás dvou,
život krásný bychom měli před sebou.

Teď však cesty naše se rozchází,
asi to má být, ale hodně to zamrzí…
Autor Mara, 10.12.2013
Přečteno 270x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí