Závod

Závod

Anotace: Závod životem

Život je jak závod, ve kterém musím bojovat.
Marně hledám návod, vše přestává fungovat.
Energie dochází, je třeba nabrat palivo.
Mám pocit samoty, když se mnou nikdo nejde na pivo.
Osamělý jezdec jsem, do cíle ještě daleko.
Závodím se svým životem, občas nemám ani na mléko.
Projel jsem hodně kopců i nebezpečných zatáček.
Poznal hromady tupců a viděl nespočetně bouraček.
Než život přijde na svět, devět měsíců čekáme.
Když se ale mění na smrt, někdy vteřiny počítáme.
Každý úder mého srdce k vítězství mi pomáhá.
Někdy to jde docela lehce, někdy je to námaha.
Nevím co mě ještě potká, start jsem nedávno opustil.
Minulost zachytily fotky, snad jsi mi bože za ty chyby odpustil.
Autor Olin, 11.12.2013
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí