Hříšná

Hříšná

Anotace: :(

Nerozhodnými kroky kráčím odhodlaně, 

slza mi po tváři kreslí černou stopu,

já marně zakrývám nervozitu, jde to špatně, 

to v duši rozeznívají se mi vzpomínky bolu.

 

Kostelní zvon zve mne ke zpovědi,

já ale bojím se knězova odsouzení,

špinaví, černí andělé prý k oltáři nesmí,

to aby snad nerozmazali kaňkou druhým štěstí.

 

To hvězdy z nebes mi nepadají,

největší strach se právě teď plní, 

slyším už tón klekání, havranní skřeky, 

a bojím se dopsat i tyto věty... 

Autor Ivýs, 11.12.2013
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj se, kněz o ničem nerozhoduje ... :)

11.12.2013 17:53:24 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí