Loutka

Loutka

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Bv0AmbzQEnM

Už jsem jen loutka

s úsměvem vybledlým

dřevěná panenka

na drátku vodícím

 

Pohybem trhaným

snažím se kráčet

se srdcem žádným

nemusím se vláčet

 

Jsem rozbitá hračka,

kterou každý zahodí

jsem jen loutka

už mě to nebolí...

 

 

 

 

Autor Alain, 12.12.2013
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí