Malé odložené kotě

Malé odložené kotě

Anotace: přijala jsem k sobě...

Znám i neznám,

jednoho člověka,

co mysem dobré naděje,

mě obtéká, 

děsí mě i pomáhá,

jako vlnka se mnou si houpá. 

Ona nabízí mi své rámě,

myšlenky, co bloudí o životě,

jako malé odložené kotě,

jež přijala jsem k sobě lehce,

a teď v duši přede mi...

...až příliš, příliš křehce... 

Autor Ivýs, 15.12.2013
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana B., jitoush, J's .., Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí