Sedím sama...

Sedím sama...

Anotace: psala holčina, co nemá mámu

Sedím sama, v koutě,

koukám na hodiny,

jak tikají minutu po minutě,

a tančí skladbu svou…

já nemám ale TU,

co se mnou protančila by sálem,

a zahřála láskou tou….

Sedím sama, v koutě,

koukám na hodiny,

a závidím, Ó ten radostný bál,

možná i děsím se,

že někde je toliko štěstí…

…které osud mi vzal….

ale stále doufám,

věřím dál… 

Autor Ivýs, 21.12.2013
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Medvídek@.., jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se člověk točí v děsivým víru,ale vždy se najde někdo,kdo hodí
do té vodní tříště záchranný kruh,aby člověk našel svoji vlastní sílu,
ale ne vždy to člověk opravdu vidí.Ji.

21.12.2013 19:14:10 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí