Až jednou.

Až jednou.

Anotace: To be continued....

Až jednou….

Až jednou, kdy osud mě neztrestá,
až jednou kdy štěstěna mi přijde vstříc,
napíši zlatým písmem, do památníku
přežil jsem.

Až jednou v oznámení bude mé jméno,
až jednou mi šat chystat budou,
řeknu,
mé svědomí jsem měl vždy čisté,
a neumřel jsem nudou.

Až jednou…..
Autor Medvídek@.., 21.12.2013
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: bloumej očima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí