Kam se poděl můj sýr?

Kam se poděl můj sýr?

Anotace: SPENCER JOHNSON

 /nejsem jako myšky,

bojím se dát druhým důvěru svou…

často hledávám od zámků klíčky,

ačkoli dveře dávno otevřené pro mne jsou…/

 

Ale jak přijít mám… prostě jen tak –

-se vydat milosti lidským napospas…?

…nechci být zklamanou, ztratit jistotu, zem…

jsem jako Leňo, Beňo, co bloudí, stále bojí se jen-

 

 -„rozumem“ komplikují si vše, co mohou,

přitom stačilo by sebrat se,

a do bludiště vykročit … správnou nohou…

Autor Ivýs, 22.12.2013
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Odvážnému štěstí přeje....Ji.

22.12.2013 21:39:49 | jitoush

Díky... inspirovala jste mě svým minulým komentářem k mé básni... "Sedím sama".... Díky. :)

23.12.2013 09:31:59 | Ivýs

Tak ať se daří.Ji.

23.12.2013 12:27:25 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí