Klapky klavíru

Klapky klavíru

Anotace: hrají k pokoře..

Černá, bílá, černá, bílá,

střídají se v pravidelnosti své,

zkouším zahrát harmonii,

co dodala by mi klid…

a já mohla jít dál…

s trochou jistoty žít.

Klávesy ale hrají stále moll,

a nechtějí to měnit…

možná že jednou naučím se,

noty, co veselé jsou…

to znamená milovat…

zakopnutí kroků…

….tak jak jdou…

 

Autor Ivýs, 24.12.2013
Přečteno 625x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí