Milý Ježíšku...

Milý Ježíšku...

Anotace: přání (Fond ohrožených dětí)

Každé Vánoce přeji si místo kupy dárků,
nesplnitelné přání…

Dej mi novou mámu, 
co bude mi oporou, 
ve chvílích děsivých snů a strašidel.
…za ruku držet bude,
pusu na dobrou noc dá,
aby se moje oči… 
mohly jen smát…

Věř, že radosti, mě, nejmenšího, 
jsou jako padající sníh…
snadno se rozpouští,
když rodiče krutí jsou…
…pak já vyprahlý…jako na poušti…
hledám člověka, co řekl by:
„Ne vždy snadno se odpouští…“

…Ježíšku, 
ani tisíce dárků,
nedá mi mé přání… 
nebo spíš iluze, nesplnitelné naděje,
tak dobře jenom…
…mámin tlukot srdce zahřeje…

 

Autor Ivýs, 26.12.2013
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí