Ztracená

Ztracená

Anotace: Když jste v temném lese, sledují vás hrůzostrašné oči... co cítíte? Zachrání vás někdo?

Jen tma a chlad

neutichající strach

hrůza skrytá za stromy

smrtka bloudící po poli

Zmrzlá voda, černé nebe

hvězdy stáhly se do sebe

zmizely, než řekneš „švec“

s nimi teplo, co dávala pec

Všude kolem jen oči sledující

žlutě pronikavě svítící

a po objetí známých se mi stýská

chybí mi cedule – tady je ta víska

Vrčení zvířat jak z hororu

pronásleduje mě až do hrobu

a když zmizím

nikdo neřekne: ta mi chybí

Skrytá v stromové koruně

zírám do chřtánu temnotě

a čekám na den, kdy se ozve hlas

Jsem ztracená

ztracená

ztracená...

Autor Adelle R., 05.01.2014
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: jyrkaa, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však on tě nějaký švec najde...

07.01.2014 11:17:30 | enigman

:)

08.01.2014 16:33:32 | Adelle R.

hororovky nemusím, ale líbí se mi hra s textem.

05.01.2014 18:59:30 | Robin Marnolli

Děkuju :-)

08.01.2014 16:33:24 | Adelle R.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí