Žaluji světu...

Žaluji světu...

Anotace: strach ze smrti...

Žaluji světu to, že bolest mne tíží,

tak velký bol sama nedovedu nést,

možná že konec můj už se blíží,

a já na kříži budu spát, dám se vést…

….tou cestou, co vede do neznáma,

do nebe či do pekla, záleží, jak kdo žil,

možná že zůstanu někde sama,

protože Bůh nemá místo, kde se mnou by byl…

…přeplněno je všude spoustou duší, zemři vší,

těch, co opustili náš svět zde,

těch, na které blízký málo vzpomene si,

ačkoli tady na zemi, Ráj spolu vytvářeli, a hle…

… na Smrt, co vzala i vzpomínky v srdcích těch,

kteří měli by milovat, navzdory nízké šanci na příběh…  

 

Autor Ivýs, 05.01.2014
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí