Andělé bez křídel

Andělé bez křídel

Anotace: Já myslím, že je celkem jasné, o čem toto dílko je.

Už zase jsme se popálili

o slova, která vlastně nikdo nevyslovil
chodíme po špičkách

bolest obkládáme vatou

stačí jen jeden krátký děštík

a vše, co jsme budovali

 

...

..

.

.

.

padá



 

 

Cupitání

tanec drobných nožiček

odmítání

pravdy, jejíž bolest srazila nás na kolena

a stále slyším dětský smích
nezapomeneme

 

já to vím

zbývá jen přežívat
(a modlit se za jiné andílky bez křídel) 

 

 

Autor terezkys, 06.01.2014
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Urban, kamínek, Admen, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo...nakoupil

Andělé bez křídel,
jak sprchy bez mýdel,
zející prázdnotou.

a bolest cupitá
když pravda dopitá,
obléká se - vatou

déšť slzy umyje,
dětský smích přikryje,
zkušenost navátou...

06.01.2014 20:53:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí