Chodí Pešek okolo

Chodí Pešek okolo

Anotace: ,,,,,

A že se děje bezpráví
Asi jsem rasistickej
Vrabčáci si o tom vypráví
Jak cikán dovede bejt zlej,….
To, že nepracuje
Je nabíledni v pořádku
Když na to poukážeš
Máš na pár měsíců po svátku…
Zneužití sociálek
Je normálka
Však to dělají i bílí
Nejhorší je ten
Kdo poukáže na tenhle JEV
A mnozí si neuvědomí
Jak hrozně se mílí !
A mám držet hubu !
A krok !
Já nejsem jeden z davu !
I když se kamarádi ode mne odvrátí
Já neztratím čest
Říci pravdu
Autor v.hercik, 11.01.2014
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí