Ohni se mnou pojď

Ohni se mnou pojď

Anotace: Jsem ztracená...kdo pomůže mi se najít? Napsána 9.1.2014 při noční procházce do mobilu, tím je dána asi i kvalita, ale nic měnit nechci...

Procházíš se temnou ulicí
ani nevíš kam jdeš
a jen doufáš, že získáš
rozhřešení.
Ale to již není...

Pro duše ztracené
pro duše bloudící
ženem se do pekla
po hříchu toužící.

Snad tam najdem ráj
ohni jen si se mnou hraj.

Hraj si a spal mě na uhel
až zítra vzpomenou si
my už tu nebudem
už tady nebudem...

Duše prokleté propadají peklu
tak zabodni do srdce jehlu
a zapomeň
zapomeň!

Zapomeň na sladkou chuť krve
bude to zas jako prve
ohni se mnou pojď
dokonána jest má pouť.

A teď už může být
jenom lépe
vždyť brzy
dozní již
zvuk 
mých tepen.

 
Autor mauvais-ange, 12.01.2014
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přání je otcem myšlenky... někdy je jen v krvi spása i když jen dočasná...

Azazen

02.04.2015 12:19:58 | Azazen

najít se musíš nejdřív ty...pak si můžeš hrát klidně i s ohněm...

13.01.2014 13:54:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí