poslední útěk k prvnímu bezvědomí

poslední útěk k prvnímu bezvědomí

Anotace: krav je vážně horká



Nechci to dělat ještě horší, je pozdě a tma mě pohltí
mám křičet, šeptat, běžet nocí
znáte ten pocit
nepřítel v zádech jak nůž se noří
bodá a o kost tře se dál
ty kroky váznou
když se podlamují

dvě světla, snad spása běžím za ní
jen dech tak těžký
jak mračna před bouří
je slyšet

a chladná cesta pomoc nabízí mi
řev brzd
a cizí ruce, horká náruč
!! dejte to světlo pryč !!
těch plášťů ..snad zem duchů slaví
dvě oči z výšky a pak další
jen hledí, rty se v rytmu stáčí
poznávám slova
jméno mé

kde jsem, kdo a proč mě zmáhá tichu

proudí mi krví ospalá
pozvánka do náruče tvojí
proč si to všechno
a rád
z očí ti to plálo

stačilo říct

mohla jsem naposledy
ohlédnou se ještě
a s další slzou

ty bys zůstal sám




Autor poetka, 13.01.2014
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

solidární...

15.01.2014 00:48:53 | enigman

Už jsem ani nedoufal...ale tohle je smutný dost, tedy.
Jako spád to má a pěkný, ale jde z toho na mne zima:-(
Vítej tady a ohřej se na chvilku,
z horkých pramenů jiných poutníků,
co možná uslyší bolavé volání,
pofoukaj srdce a zahřejí ve dlaních.
Tak přeji ať je lépe.
(ale možná je to posis jiné události,
a mne klamou moje kosti,
že mám špatné vědomosti)
RM.

13.01.2014 23:05:23 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí