Plody nenávisti

Plody nenávisti

Anotace: ...

Plody nenávisti sklízí
žebrák svět s berlemi
a tekoucí lidské hlízy
kanou na zem, jež se nezmění.

Přes masové hroby se brodí,
až k místu ráje,
kde vystoupí ze své lodi
a vkročí do poslední stáje.

Tam ukryty jsou slasti
pod náhrobním kamenem.
Konečně vypustí její části
a svobodu ducha naleznem.
Autor Žiťa, 24.01.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda, takýchto básní by tu na literi malo byť viac:-)

24.01.2007 20:08:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí