Zoufalá rána

Zoufalá rána

Anotace: Ta rána znám. Tragicky stejná.

Ta rána znám.
Přichází spolehlivě.
Pokaždé, když vše dám.

Snad jsem jen bláhový,
bláznivý iluzionista,
který se nehodí.

Proč vlastně, říkám si,
Bude to jiné?
Pokaždé doufám si.

Ta rána znám.
Tragicky stejná.
Když jsem sám.

Možná jen sen,
po kterém toužím,
uniká ven.

A s ránem, jaká to dřina,
otvírám oči,
přijde i kocovina.
Autor Trash75, 22.01.2014
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí