Nikdy nic nebude zas jako dřív

Nikdy nic nebude zas jako dřív

Anotace: Ze střepů vzpomínek skládám si život...

Nikdy nic nebude zas jako dřív

 

Už se víc neusmívám…

 

Ze střepů vzpomínek

skládám si život

Bojím, že můžu

zase znovu…

 

Jak bylo nebude,

nebude zítra

Nikdy nic zas jak dřív…

 

Podruhé naposled

pokusíš se-

vrátit

 

Nikdy už nebude

zas jako kdysi…

Autor miloun81, 25.01.2014
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, poeta, wendy.poezie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ještě pořád je to teď...

26.01.2014 00:15:50 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí