Poslední...

Poslední...

Anotace: .... a je tu konec

 

Hladím Tvoje ruce sešlé věkem

usnadňujíc cestu za bílím světlem.

Vzpomínám na krásné chvíle spolu

nedbajíc obrovského srdce bolu.

 

 

Vždy budeš v mojí mysli žít,

minci ode mne na převozníka mít.

Modlím se ať bolest Tvá už skončí.

Jsem Tvé smutné dítě........ co se s Tebou loučí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 25.01.2014
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: PacificTrans, jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sakra smutný.. ale procítěný..

26.01.2014 00:44:34 | PacificTrans

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí