Mámě

Mámě

Anotace: ... :(

Že jsem špatná, to už vím,

tak mi to neopakuj, víš,

já potřebuju žít jinak...

 

Už nevím, jak ti vysvětlím,

co chci, jak jen to pochopíš,

že stal by se ze mne přízrak...

 

Odpustíš mi to?
Nemohla jsem jinak prostě.

Promiň, nechci se trápit...

 

Je mi to líto,

vím, zklamala jsem, po sté?

Obě sen musíme ztratit.

 

Chtěla jsem, nezvládla a jsem vinna.

Vzdala jsem to? Ne, to ne.

Jen už dál nechci žít beze světla.

 

Bohužel nevíš, jak bolí veterina.

Že někdo potom už nevstane.

Sen sis s realitou spletla.

 

A já taky před pár lety,

všechno to tak krásně znělo

vyjít to přece na sto procent mělo...

Doktorka? Jen okno mezi světy.

 

Nezlob se prosím, mami...

Autor genca, 27.01.2014
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Určitě nejsi špatná,jen máš svoji vlastní cestu.Pokud si člověk
najde to své,je to velké štěstí a bohužel to někdy nezapadá do představ těch
kolem nás...Ale svůj život si žiješ Ty,nikdo jiný.Ji.

27.01.2014 19:13:52 | jitoush

Rodičům se vždycky nezavděčíme. rádi by nás nějak viděli, ale vždy to prostě nepůjde, každý je tak trochu originál...

27.01.2014 12:46:21 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí