Vločky

Vločky

Anotace: ...

Jako vločky sněhu

padají mé střípky neštěstí

trpkost, lítost, smích i něhu

rozsévají po malém náměstí.

 

Ledovým puncem

značí tvář

jako slzy pod sluncem

lednových krás.

 

Ticho ztrácí kouzlo

je to jen noční můra

nenapadné zlo

jen další ztracená hra.

 

V ní umrzám s každou vteřinou

v prázdném tichu

je mi vše, jen ne do smíchu

Umrzám pro dívku jedinou.

Autor contionor, 27.01.2014
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, zdenka, Avola, Jana B., ta.cupka., Lucucu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... opět nádherně procítěné...

16.04.2014 17:10:32 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí