Autor

Autor

Anotace: Jako obraz, který ztratil autora. Jako v půli přelomená svíce, kterou už nezapálíš....

Jako obraz, který ztratil autora.
Jako v půli přelomená svíce, kterou už nezapálíš.
Jako na oko zvadlá růže, kterou už nezaliješ.

Stojí v dešti a kouká na mě.
Stojí pod lampou, kde bývá tma.

Jako by sál mou duši, nikdo ho nevidí.
Jako by vylézal z uší, a mnozí mi ho závidí.

Jen tu bloudí mezi námi, a šeptá.
Kde je můj autor? Kdo mě dokreslí?

Visím sám bez rámu a pointy.
Visím sám, a lidé prochází.

Prochází pokojem, kde visí má část.
A půlka svíce, svítí dál.
Autor grygys, 31.01.2014
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý obraz má svého autora..
v půli přelomená svíce se dá zapálit...
naoko zvadlou růži zaliješ...

a kde je ten autor??
podívej se do zrcadla...
je jen jedinej autor a jsi to ty..

visíš sám, ale i každý obraz tak, ale to co je na něm, ty můžeš ovlivnit...
třeba...

01.02.2014 02:38:04 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí