Párky v plastu

Párky v plastu

Anotace: .....

Levné párky
Narvané moukou
Taková krutost
Ve tvých rukou
Žrát se to nedá
A řezníka zabili oběšením !
Předtím, než ho stihli utopit….
Tisíce párků hledá odbytu
Někdo má pokušení
Ani psovi není do skoku
Takové nadělení !
Je třeba v kotli zatopit
A najíst se bramborové kaše
Pak spláchnout Smíchovskou dvanáctkou
Vítězství je NAŠE
Už se neprobudí, ten Krkovička z Podolí…
Autor v.hercik, 31.01.2014
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: PrinceznaAmellie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakoupil jsem párky v plastu,
a nakrmil jimi Astu,
nažrala se, k boudě došla,
do rána mi chudák pošla...

31.01.2014 21:42:46 | Robin Marnolli

dobrýý

09.02.2014 12:24:52 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí