Káva

Káva

Anotace: O mladé dívce, která má problém se sebepoškozováním. Báseň se vztahuje k mé blízké přítelkyni a poukazuje na jeden z problémů dnešní mládeže.

Šrámy na duši,

se rýsují na kůži.

S dlouhými rukávy

sedím mlčky u kávy.

 

Přemítám o budoucnosti,

o mé možné volnosti.

Přemítám o dnešku,

o mém hrozném prohřešku.

 

Doma jsem našla postavu

plačící v rohu.

Měla jsem jasnou představu,

už vím co dělat mohu.

 

Modlím se k bohu,

nic víc už nezmohu.

 

Píši dopis

smočený slzami.

Pokus o krasopis,

nepodařil se mi.

 

Matce jsem zničila zdraví,

přátelé mě už nezdraví.

Vyhlídky v mlze

dál už jít nelze.

 

Svět bude lepší místo.

Ve světě bude čisto.

 

Autor Anngeline, 01.02.2014
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí