Ztracen sám tmou

Ztracen sám tmou

Anotace: Útěk před realitou.

Ztracen sám tmou.
Zmaten sám sebou.
Těžké nohy, dlouhá cesta.
Hlasy nechává za sebou.

Ticho se neozývá a on běží dál.
Za stromem, za kmenem se skrývá.
Pod stínem hledá svůj nový začátek,
nachází pouze vlastní konec.

Na nohy se postavit.
Nebo snad zastavit?
Utíkat a hledat cestu.
V minulosti zůstat?
Autor oliver, 01.02.2014
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí