chyba láfky

chyba láfky

Anotace: schýza. už zase ...

nevázaný sex
( vážně se to stalo )
a táhnul jsi domů
( bylo ho málo )
potřebuejš B komplex
( halóóó )
a drink k tomu
(hraje ti J Lo ? )

jsi teď mazák
(svatá prostato )
že na znak
( je tmavá )
jsi složil kost
( nějak se mi nepozdává )


dvacet4 to se cení
( říkej jí Conchito )
na první seznámení
( zkonči to !! )
Drž už hubu !!! aaaaa !!!

kdo ... Já ... ?
( já )?

Autor Marcone, 02.02.2014
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí