Noc

Noc

Anotace: nenávist,smutek,láska

Černá obloha rozpíná se nademnou,
stříbřitá šeď rozráží temnotu.
Na pouliční světla kdesi v dálce hledím,
nad láskou přemýšlet se nedá,
pouze nad smutkem,smrtí, a nenávistí.
Nohy prochladlé jsou až na kost,
mokré a ztuhlé jako nikdy předtím,
obláček vlhkého dechu z mých rtů vyprchal,ale nezdálo se mi dost,
proto vydechla jsem všechen zbytek svého dechu,by do náruče nepadla bestiím.
Myslila jsem na to kdo v tuto chvíli nyní umírá,
býti chtěla jsem mezi nimi,
život nezdál se býti dráž než-li smítko prachu které leží na mé skříni,
kdo umírá.... čí krev se v tuto chvíli prolévá.
Smrt zdá se mi lehčí než-li slepá láska,
vždy na tváři ti zbude pouze malá vráska.
Autor Black Angel, 09.02.2014
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce bolí velmi, a nejhorší je, že se nedá tak snadno ovázat...

10.02.2014 01:09:09 | Robin Marnolli

pravda ..

01.07.2014 12:42:53 | Black Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí