Vražedná láska

Vražedná láska

Anotace: Vykřičet všechno v jedné básni...(napsána 10.2.2014)

Nakreslila obrázek
pro tebe, její anděli
jak by se ti asi líbil?
Nechce aby to věděli...

 

Ale nebylo to složité
stačilo pár řezných ran
na její kůži rozryté
příště dodělá mu rám

 

a pověsí ho nad postel
kde tak rád bys ji svazoval
a ona slepě, naivně
touží, abys to vykonal...

 

Když máš ji tolik rád
proč šel sis radši
s jinou hrát???

 

A ona zbyla tu sama
jen ostrá žiletka
její věčný společník
zase zmítala se na zemi
jak osamělý trosečník.

 

Co pro tebe znamená?
Je to jen malá
sebevražedná marioneta.
Nechceš jí prý ublížit...
vždyť stačila by pouhá věta!

 

A ona zabila by se pro tebe
kdy jí tohle oplatíš?
Jí nepatří již nebe
ale ani ty jí nepatříš...

 

Stále si jen hraješ
a na kousky rveš její srdce
a ona miluje tě, chápeš?
Tak podej jí své ruce!

 

A zachraň ji...
Miluj ji...
aspoň jednou.

Autor mauvais-ange, 10.02.2014
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, smutná... něco takového prožívám stále dokola...

S úctou
Azazen

02.04.2015 12:12:33 | Azazen

Děkuji, také jsem to prožívala stále dokola...Nyní se z toho asi už pomalu dostávám, i když kdo ví. Stačí toho člověka jen znovu náhodně potkat a všechno je zase zpátky...

26.03.2016 15:29:46 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí