Vina

Vina

Anotace: Zase jednou trochu smutnější, odpusťte mi však, neb psala jsem to s promilemi v krvi.. ;))

Smutná duše
Spoutaná v řetězech
Nikdo ani netuše
O trýznivých snech
Co ji souží

Sama čelí zlobě
Co v naší době
Číhá na každém rohu

Temný lidský stín
Toulá se světem
Srdce plné vin
Co rostou s věkem
A odpuštění v nedohlednu
Autor Santinan Black, 20.02.2014
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes bez viny už nikdo není,
dnes se dobrota srdce nedocení,
všem je pouze k smíchu,
každý den na ulicích potkávám jen povýšenost a pýchu.

Báseň má hloubku, tak jak bych to od tebe čekal.
Azazen

16.02.2015 23:10:26 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí