Platonická láska

Platonická láska

Anotace: Tak trochu o tom, jak moc se někdy může někd zamilovat. A nikdy nepřestane milovat tu osobu, i když už dávno spolu nejsou.

Sbírka: Mé myšlenky

Je těžký říct,
co se ve mě skrývá.
Možná bych ti mohla dát víc,
ale není na to síla.

Snažím se smát,
snažím se tě milovat.
Ale nebudu ti lhát,
já nemám už co darovat.

S každým nádechem já hlouběji se propadám.
S každým pohledem já víc pro něj umírám.
On drží mě při životě, ale bez něj nemám cíl.
Tak odpusť mi ty hry, jsem na konci svých sil.

Prý je ze mě cítit,
že jsem jak kostka ledu.
Já chci ten mýtus vymítit,
ale myslím, že mají pravdu.

Neumím milovat
a mám z toho strach.
Ne, nechci se omlouvat,
že děsí mě jasný krach.

S každým polibkem já víc s tebou umírám
S každým dotekem já víc před tebou utíkám.
On drží mě v okovech a já snad neuniknu.
Zapomenout na něj- mé přání dokud nezaniknu.
Autor Jane Virgo, 26.02.2014
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí