Psychopat

Psychopat

Anotace: Nicis me,nicim te

Miluji,touzim byt milovana,
zarlim,protoze nejsem tva.
Nicim se,nejsem tvymi city obklopena,
rikas jine:Ty,ty jsi ma jedina.


Dvakrat si me nechal kvuli jine,
pak si me zneuzil podle tve touhy.
Dotykal si se me,bylo mi to mile,
jak stravim bez tebe bolestny zivot dlouhy?!


Proc mi te Buh do cesty seslal,
kvuli tobe,chovam se jak psychopat.
Chtel mi snad splatit minulost,jed do me dostal,
me telo kazdou sekundu zzira.


V mysli je jen on,jeho hlas,pohled i smich,
to jak ses ke me choval,prehlizim.
To co on udelal,je smrtelny hrich,
moje myslenky?zabij me pokud ti ublizim.


Ty nechapes,ze ja bych byla naveky s tebou,
ze ty si byl jediny v mem svete.
Vsak pro tebe bych byla jak olovnata koule co tahl bys zasebou,
ma laska pro tebe znamenala zlem.


Ty nasel sis jinou a nechal mne jit,
"Dej mi pokoj.Jsem stastny!!"
Ja ale od tebe nechci odejit,
Zivot by byl s tebou tak krasny.


I kdyby si mne zmlatil,
ruku tvou ti polibim.
Holku co te miluje,me,si stratil,
nevim uz co delat,at se ti zalibim.


Nicis mne,i ja tebe,
nikdy se te nevzdam.
Vsichni mysli,ze myslis jen na sebe,
uz je to tak,umiram,v tvych snech se ti nezdam.
Autor Andorra, 28.02.2014
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tam trochu hrubky...nebo spíš překlepy, což je trošku škoda.

Je to sice v rýmech ale postrádám rytmus (celkem důležitý u vázané poezie).
Naopak hodnotím kladně, že se autorka nenechala unést city a nejsou tam žádné vulgarismy...za to pochvala.
...na závěr...důležitá je sebeúcta...nikomu se příliš nepodbízet, stejně to nemá cenu...
Pěkný večer.
RM.

28.02.2014 21:54:07 | Robin Marnolli

No,bohuzrl nemam pristup k pocitaci tak musim psat z mobilu,hacky a carky mi taky nejdou...obcas se unessu az moc tou myslennkou kterou chci vypsat ..jinak k tomu zaveru...pisu to jak se citim...takze je to tezke ...a ano je ta basen smerovana je me a jeste k jedne osobe ...snazim se ze vseho vypsat...

28.02.2014 22:04:12 | Andorra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí