Kralevic

Kralevic

Anotace: spíš malý princ

Zamyslel se, sklopil oči
Stud ho jímá, svět se netočí
Ten jeho se zastavil
On se pěkně vybarvil

Utopil se ve starosti
Díky ní dosáhnul zlosti
Avšak příčiny a okolnosti
Pro ni nevýznamné jsou
I tak byla by s tebou

Pro muže však věc podstatná
Více než-li dům, lopata

Obavy z šancí fyzické lásky
Halí oči temnými pásky
Pásky slzy nasávají
A pak milou odhánějí

Éterickou ladnou bytost
Ženu krásnou, jeji výsost
Aura je ta tam
Co víc řeknu vám?

Kralování není snadné
Občas špatné slovo padne
Jest vyloženo jinak
Z krále se stává hlupák
Autor Arthur Brainart, 28.02.2014
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas trochu staročeštiny, ale vítám vázanost a vzletnou myšlenku...

28.02.2014 21:36:09 | Robin Marnolli

Díky Robine

03.03.2014 18:38:24 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí