Bolí mě svět

Bolí mě svět

Anotace: Báseň ze srpna 2013. Psaní už nejde tak lehce, jako dříve... Psáno před státnicemi, před přijímacími zkouškami, kdy je člověku tak úzko, že neví kudy kam...

Bolí mě svět,
Bolí mě žití,
Věci vzít zpět,
Zbývá jen pití.

Pochyby o sobě,
Co jednou bude dál
V jedné osobě,
Bůh dal a něco vzal.

Já však chci vše,
Co mi bylo bráno,
Tichá noční mše
A slzy hned ráno.

Jak dlouho asi,
Potrvá vstát,
Spíš rvát si vlasy
A potichu řvát.

Moc bych si přál,
Abys hned nám,
Lidi nazpět dal,
Ať není tu prázdný rám…

Mám seznam…
Autor Richard LaFontaine, 08.03.2014
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, Yendas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš jak moc tě chápu . . . je to povedené dílo

16.03.2014 21:08:36 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí