Život

Život

Anotace: ***

Nad pátou skleničkou vína sedím,
druhá flaška skoro dopitá

Do dály hledím,
život je svině - podotýkám.

Chtěla bych vypnout,
nevnímat nic,
zachumlat se do polštáře,
brečet a nic víc

Nebo se zahrabat,
pod holou zem,
nebýt ničím,
čím teď jsem
Autor Lenullinka, 09.03.2014
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: kamínek, Yendas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ, kdo takové pocity nezná, těžko to pochopí. Za mě supertip a ať je líp..

18.03.2014 15:47:04 | Yendas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí