Postesknutí snílka

Postesknutí snílka

Anotace: O současnosti leckterých dívek a dobře situovaných pánů...

Do jaké míry se liší od jiných,
současné mladé ženské pokolení?

Jejich postoj již není tolik nevinný,
nejsou již loveny, snaží se také lovit,
zejména tam, odkud je patrné jmění,
svou pílí čeří stojaté života vody.

Pokud již spočinou na vrcholcích blahobytu,
snaží se na Olympu co nejdéle pobýt,
i s notnou dávkou strojeného citu.

Pánové, ruku na své náprsní kapsy...

Co počít,
když jsou štědře obdařené - pohledné,
v potěše těla muže dovedné?

Pak nezáleží na výši jejich taxy.

Činí vás nadmíru šťastnými
a za to se nelze na ně zlobit.

Má dáti - dal,

TO JE NEKLAMNÝM ZNAMENÍM DOBY !
Autor kudlankaW, 09.03.2014
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana B., poeta, Kaisa, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepřestat věřit...děkuji za ni...z

10.03.2014 13:01:47 | zdenka

Děkuji za tebe, že jsi...

10.03.2014 22:15:53 | kudlankaW

Naštěstí zde na literu žádné nejsou ;-)

09.03.2014 21:53:12 | poeta

Vskutku?

09.03.2014 22:01:51 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí