Duševní kolika

Duševní kolika

Anotace: ...

Jak já bych brečela, jen kdybych mohla
když sladká chuť večera do hořký noci se přehla.
Uragán pocitů sem a tam mě vláčí,
do nočních podniků, kde je mi k pláči.
Řvala bych jak malá holka, jen kdyby to šlo.
Místo toho tupě koukám přes kouřový sklo.
Marně hledám sebe samu na zastávkách tramvají,
bloumám v parcích, čekám v baru...a nikde mě neznají...
Tisíce myšlenek o sebe se tříští. Až nezbyde nic...
Jen lhostejnej úšklebek. A pocit, že chci pryč.
Na jinou planetu, nebo snad k mamince,
nakonec vymetu jen další hostince.
Na duši křeče.... i můza už se zdejchla.
Chtěla bych brečet... ale jenom se mi težce dejchá.
Autor RustyHalloes, 11.03.2014
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí