Možná

Možná

Anotace: Ztracené dušičky, ke mně. ;)

Možná, že nevidíš,

tohle já chápu, víš,

že taky jsi skvělá.

 

Možná to nechce jít,

nestačí pouze chtít,

to život dělá...

 

Možná máš sny nesmírné,

a my to nevíme,

to se tak stane.

 

Možná rádi tě nemají,

ani se neptají,

soudí tě mnozí, já ne.

 

Možná nejistá jsi hodně,

ne vždy je to vhodné,

no a co, to se spraví.

 

Možná si věříš jen maličko,

ale jinak jsi zlatíčko,

tak cosi mi praví...

 

Možná známá jsi nechvalně,

že se nedáš snést - však schválně?

To si nemyslím.

 

Možná se snažíš až příšerně,

nepochválí stejně,

to mrzí, já vím...

 

Možná bys brečela,

ach kdybys věděla,

co jenom říkají.

 

Možná nemůžeš pak se hnout

a chtěla bys obejmout.
Pak už ledy tají,

znova nezmrznou. 

Autor genca, 12.03.2014
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Yendas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí