Kill me someone

Kill me someone

Anotace: Momentální pocity

S temnotou na duši,
pod vodu ve vaně,
potopím uši,
do horké vody nehnutě.

Proč na tebe přád myslím,
jdi pryč z mé hlavy,
myšlenky na tebe utopím,
ulehám do vody.

Svět okolo utichá,
zavírám oči,
kyslík z krve utíká,
svět se se mnou točí.

Proč jsem tě poznal,
proč miluji zrovna tebe,
srdci jsem zakázal,
cestu do nebe.

těžký kámen na hrudi,
snadno mne potopí,
voda teče do plic,
snadno mne utopí...
Autor Ujosvec, 12.03.2014
Přečteno 592x
Tipy 2
Poslední tipující: MissMelancolic, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí