Od dospělosti na odchodu

Od dospělosti na odchodu

Anotace: ...

Útroby zteřelé
čím dál tím víc,
pocity všeliké
jenom ne ty vřelé,
přetvářka zdobí líc.
Svědomí udolává chtíč.
Od dospělosti
pozvolna opouštíme,
co nazýváno bývá světem,
těžko říct, zda jsme v nemilosti,
však máme možnost výběru,
zvolit si smíme,
neřešíme
zda zklameme něčí důvěru...

Vyměníme
víru za
nevěru?

Snad v temnotách
jednou neskončíme,
na hraně žiletky
dotančíme,
po všech zdánlivých jistotách
se v příštím životě
sotva poučíme...

Leč smíme!

Víme?

Netřeba vytěsňovat z mysli,
navzdory všemožným snahám
pravda o nás samých
v rozhodný okamžik
zjeví se nahá...

Ale my svět opustíme odění...

Nejsem si tím jist

proto váhám...
Autor kudlankaW, 15.03.2014
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové trochu vybočení, ale moc povedené... ;-)

15.03.2014 23:14:27 | Amonasr

Děkuji Josefe, vážím si tvých slov. Marty

16.03.2014 00:06:03 | kudlankaW

:-)

16.03.2014 10:36:44 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí