Nepojmenuji

Nepojmenuji

Anotace: ...

Jak moc všeho a nikde nikdo,
taví mě ten oheň němý,
to zdálo se být záře vidno,
já chápu, že se život mění.

Chci se spálit ze strachu, že bouchnu,
čekat, to se nedělá.
Ve světě, kde čas mě zbouchnul,
nechci, to jsem věděla.
Autor Elee, 23.03.2014
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, andílek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co on?...

24.03.2014 00:38:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí