Mé dítě

Mé dítě

Anotace: Každý to má v životě někdy velmi těžké..

Nevnímám, nevnímám jejich řeči,

uklidňuji jen malé dítě, které brečí.

Nenechám si od nich radit,

nechci děťátko nikdy stratit.

Možná až vyroste, v pubertě bude,

jen prázdno a řev po něm zbude.

Bude se ohánět za dívkama

a já zůstanu úplně sama.

Manžela já nemám, odešel do nebe,

chci tu své dítě, chci tu jen tebe.

Aspoň jednou Tě chci vidět,

tvůj krásný hlas ještě slyšet.

Možná to teď nevnímáš,

ale někde v srdci rád mě máš.

Než odejdu za tatínkem, chci ti říci: "Miluji tě."

Autor Kikulinka, 27.03.2014
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Yendas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí