Smutek

Smutek

Anotace: haiku deseti okamžiků

Smutek I.
příchází známý
děs vtrhne do mé mysli
přivlastní si vše

Smutek II.
noc černočerná
tvoje srdce neslyšet
umírám žízní

Smutek III.
nevěřím slunci
skrytému mrakem žalu
že opět přijde

Smutek IV.
slepá a prázdná
útěcha slov bezcenných
nedojdu k cíli

Smutek V.
jsem jen prázdnota
nekonečnem života
kráčím bez cíle

Smutek VI.
s
pí ticho noci
neví že můj dech rdousí
prázdno bez lásky

Smutek VII.
kde jsi má lásko
nevěříš a nedoufáš
ve vrchol hory

Smutek VIII.
ráno nenajde
útěchu jasu světla
tvé přítomnosti

Smutek IX.
neztrať se lásko
v povinnostech života
každodennosti

Smutek X.
toužím po tobě
moje myšlenky letí
za tebou stále

Autor VIZ, 03.04.2014
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí