Okraj stříbrný

Okraj stříbrný

Anotace: "K"

Až budu zase vyhlížet,
stříbrný okraj mračen.
Pohledem děleným přes mříže,
v jednotnost snahy stlačen.

Vzpomínkou ve vší vlídnosti,
připomeň mi dny vzdechů.
Kdy místo radosti trpkostí,
Život byl plný stehů.

Až budu zase zkoušet snít,
a snad si něco přát.
Připomeň, že čas je odejít,
vzbudit se a snů se vzdát ..

Než čekat na okraj stříbrný ..
Autor Analisieren, 04.04.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílo je krásné :) Ale... nemyslím si, že vzdát se snů je tou nejlepší volbou... :)

04.04.2014 13:09:41 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí