Běžela

Běžela

Anotace: kdo ví

Běžela nocí, běžela dnem,
píchlo ji v bocích, zničila lem
šatů co nový a přitom starý se zdály.
panáci v saku trochu se bály,
hledali lásku hledali pocit mít,
bez sexu neodejít.
City se ztratily, sny prchly,
co jsem teď pro Tebe truchlí.
Běžela nocí, běžela dnem
píchlo ji v bocích a děravý lem
 už nebyl bez doteku, už nebyl čistý
a ne jeden panák bez saka byl si tím jistý.

Autor Mausinka, 04.04.2014
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí