Protože proto

Protože proto

Anotace: Minulost nevrátíš

Sbírka: Ty víš že je to navždy

Protože tě pořád miluju,
protože po tobě pořád toužím,
protože se mi o tobě zdá každičkou noc,
a vůně čerstvě posekaný trávy
mi připomíná mokrý parno z dob,
kdy jsem ho s tebou ještě jenom šňupala.
Vím, že ty krásný chvíle už nevrátím.
Ale měla jsem všecko a nemám nic
tak se vzpomínkám nebráním.
Ikdyž pak řežu zatáčky
rychlejc než bych měla
a v koutku duše si přeju
abych ze svý dráhy vyletěla.
Proto chodím pod náš balkon brečet
ikdyž tam už bydlí někdo jinej.
Možná že jim to vyjde
a možná taky ne.

Oba víme, že ten byt je prokletej
a na stěnách má mojí krev
a do podlahy jsem schovala tvoje amulety.
Proto pro tebe po nocích pláču,
ty moje ulítlý štěstí.
Protože ty už seš dávno někde jinde
a s někým jiným...
Už mi po nocích nepíšeš,
že jsem tvoje maličká a tvoje bohyně
už po nocích šukáš jiný černovlásky
na xchatu balíš další nezletilý krásky
a na mě nemyslíš,
na mě už si ani nevzpomeneš,
tu svojí feťáckou kariéru si dál jedeš.
Netušíš, co se furt v mým srdci skrývá,
že jsem jen tvoje, navěky, a nikdy jiná.
Protože tě pořád miluju,
protože po tobě pořád ještě toužím,
protože se mi o tobě každičkou noc zdá.
Protože ty jsi mi ukázal lásku
a to se nezapomíná.
Autor LadyElis, 04.04.2014
Přečteno 499x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí