Se zavřenýma očima 2

Se zavřenýma očima 2

Anotace: Někdy to cítíme takhle, někdy jinak ... chce to zavřít oči, nemyslet a psát ...

Co Ti říct ...

 

není neděle 

není

 

naděje

 

Topím sebe
tebe víc

 

slova nechutnají nejlíp

jejich smysl vypršel

 

nemá cenu žít

 

* prý našel jiný cíl

 

náš společný bůh už není společný

 

je příliš pozdě

 

druhá šance mučí duši 

 

středověký tresty 

za malou lásku 

 

jsou častější než častý 

a hrozně to bolí 

 

láska je pryč 

boj 

 

je prohraný 

 

kdy už to skončí

 

hlava mi 

 

třeští

 

pochod v moji hlavě

pochop 

 

nechci Tě

chci jen sebe

 

ve světle bledé 

 

Chci 

někam do nikam 

 

kde zvyky nejsou zvykem 

 

kde zvyky požírají 

 

jedovatí hadi

 

3 tečky

a konec (ze zvyku)

 

Loučím se 

 

už napořád ...

 

 

 

 

 

 

 

Autor Woski, 06.04.2014
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi moc líbí. Jak obsah, tak i neobvyklá stavba veršů. Krásné. :)

06.04.2014 20:15:26 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí