To se nemělo stát

To se nemělo stát

Anotace: Když zvítězí cit nad rozumem...

Černý mrak nebe přikrývá,
slunce už nehřeje, přichází chlad.
Z plamínků radosti se ledová tma vlívá,
už se nesměje, to se nemělo stát.

Co jsem to udělal, jak moc ti ublížil,
tvojí dušičku jsem peklu přiblížil.
Chtěl jsem víc, než mohl jsem chtít,
rozum měl říct stop, nenechat v nás city žít.

A kolem srdce teď ostnatý drát,
najednou prázdno a beznaděj,
jak moc bych ti chtěl svou pomocnou ruku dát,
a z plamenů tě vynést živou ven.
Autor Yendas, 06.04.2014
Přečteno 445x
Tipy 8
Poslední tipující: Záklopka, Pučik, CULIKATÁ, RyxiraAmyGinger, KatkatkaW, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:3 (Y)

06.04.2014 22:10:45 | SmallGeorge

Ani nevíš, jak moc Ti rozumím........., moc pěkná báseň.

06.04.2014 21:36:06 | CULIKATÁ

Děkuji..

07.04.2014 11:07:43 | Yendas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí